Lättroad!

Jag är lättroad, det är bara att konstatera! Jag tycker om att titta på stjärnorna en mörk höstkväll eller sitta ute och lyssna på alla skogens ljud. Det är livet!

En till bit på plats!

Äntligen!
Vi har idag fått bekräftat att vi fått en lägenhet i Uppsala! Det var den sista pusselbiten som skulle på plats innan vi kan skrida till verket. Nu är det bara utbildning som ska fixas! Jag har sökt en gårdsmästarutbildning och hoppas på att komma in på den. Men det är nästa steg. Den största oron har ändå släppt! :)


Välkommen!

Idag ska jag börja!
 
Sedan en tid har jag uppfyllts av en längtan att leva ett liv som känns meningsfullt! Inte för att det inte känns meningsfullt det jag gör nu, men jag har velat byta inriktning. Jag har alltid gillat att vara ute i naturen (ååå vad allt låter flummigt så fort man pratar om naturen) men på senaste har jag börjat drömma om att leva ett liv där jag kan ha ett försvarbart förhållande till naturen utan att exploatera den. Det är en ganska vid och öppen längtan men jag har ett konkret mål.Min dröm att ha en självförsörjande gård med ekologisk djurhållning och odling.
 
Välkommen att följa mig i mina strävanden efter att bli självförsörjande!